Geen producten (0)

Veel gestelde vragen (FAQ's)

Hieronder staan de antwoorden op de meest gestelde vragen vermeldt.

1. Hoe werkt het?

2. Is het sterk genoeg?

3. Tot welke diameter paal is het geschikt?

4. Kan ik dit voor elke paal gebruiken?

5. Kan ik kongcrete in elke ondergrond gebruiken?

6. Maakt de buiten temperatuur uit?

7. Palen die een fundering nodig hebben?

8. Diepte van de paal?

9. Wat is de levertijd?

10. Hoe kan ik zien wanneer mijn pakket word geleverd?

11. Wat zijn de verzendkosten?

12. Kan ik jullie goederen afhalen?

13. Kan ik naast particulier ook zakelijk bestellen?

14. Bestellingen intracommunautair binnen de EU?

15. Krijg ik gewoon mijn geld terug als ik alles terug breng?

16. Klachten over geleverde producten?

17. Kan ik betalen met crypto currency Bitcoin?

Heeft u een vraag die er niet tussen staat kunt u bellen 085-0437216.

 

Hoe werkt het?

Toepassing is heel simpel: men heeft het paalgat en de paal al voorbereid, de inhoud van de kleine fles wordt uitgegoten in de grote fles, vervolgens 10 seconden goed schudden en direct daarna de inhoud van de fles in het paalgat gieten. Het product reageert binnen 25 seconden na het gieten, schuimt op en zal een verbinding aangaan met de paal en de omliggende grond waarbij het paalgat opgevuld zal gaan worden. Binnen 3 minuten heeft Kongcrete reeds tot 50% van zijn volume en sterkte bereikt en na een half uurtje kan je de schutting monteren.

Is het sterk genoeg?

Kongcrete kan een druk aan van minimaal 12 Kg per cm2, terwijl vaste grond slechts 4 Kg per cm2 aan kan. 
Hiermee is Kongcrete minimaal 3 keer sterker dan de omringende grond.

Tot welke diameter paal is het geschikt?

Kongcrete is ontworpen om de ruimte tussen paal en grond op te vullen. Als de paal groter is, groeit het maximale paalgat vanzelfsprekend 
mee. Zakelijk worden de Kongcrete producten bij o.a. telefoonmasten en dikke lantarenpalen gebruikt, dan zal er alleen meer materiaal nodig zijn om het totale volume van de tussenruimte en de paal te vullen nodig zijn. Hiervoor worden speciale grootverpakkingen geleverd van exact de zelfde componenten als in deze kits zitten.

Wij adviseren een ruimte tussen paal en gat van gemiddeld 2 centimeter. Advies is een grondboor te gebruiken van Ø 10 cm bij een paal tot Ø 8 cm rond of vierkant tot 7x7 cm. Wanneer de paal in diameter groter is zal vanzelfsprekend het gat groter gemaakt moeten worden in dezelfde verhoudingen. Bijvoorbeeld Ø 12 cm bij een paal tot Ø 10 cm rond of vierkant tot 9,5x9,5 cm.

Kan ik dit voor elke paal gebruiken?

Jazeker, Kongcrete is een PU schuim en gaat een vaste lijmverbinding aan met praktisch elk materiaal, net als het PUR schuim dat we allemaal kennen. Kongcrete zet palen vast van elke materiaal en elke vorm, of dit nou een houten of stalen schuttingpaal is, vlaggenmast of brievenbus.

Kan ik Kongcrete in elke ondergrond gebruiken?

Ja én nee, Kongcrete kan in elke vaste ondergrond, mits deze grond voldoende steun kan geven aan de paal. Bijvoorbeeld speelzand is een
slechte ondergrond en een paal zal dan nooit stabiel staan, ook met beton zal dit niet gaan zonder dat er fundering aanwezig is.
Het is belangrijk dat het gat niet vol water staat, vochtige ondergrond is geen probleem.

Maakt de buiten temperatuur uit?

Kongcrete kan in elke buiten temperatuur toegepast worden, belangrijk is, dat de vloeistof zelf (de 2 componenten) niet boven de 23 graden warm zijn. Kongcrete reageert en bereikt een bepaalde temperatuur waarna Kongcrete gaat opschuimen, wanneer de temperatuur van de componenten reeds boven de 23 graden is, zal dit er voor zorgen dat Kongcrete deze temperatuur sneller bereikt en dit gaat ten koste van de tijd van tussen het mixen en opschuimen (bij elkaar ongeveer 1 – 1,5 minuut). Hierdoor kan het materiaal bij het openen vrijwel direct uit de fles uitzetten, dit is echt alleen mogelijk wanneer de componenten te heet zijn geweest en of ruim buiten 10 seconden worden geschut wanneer gemixt.

Palen die een fundering nodig hebben?

Soms is het nodig om een grote fundering voor palen te maken, denk hierbij aan poortpalen die een zware belasting kennen en daardoor deze druk over een groter oppervlak naar de grond toe moeten verdelen omdat anders de grond de druk niet aankan. In dit geval kan de je meerdere zakken beton uitsparen door Kongcrete te gebruiken voor het zetten en aan de bovenkant uitsluitend een betonnevoet te plaatsen.

Diepte van de paal?

Met Kongcrete kunt u de normale aanbevolen dieptes aanhouden. Minimaal 60cm diep en 30% van de lengte van de paal onder de grond.

Wat is de levertijd?

Als u voor 15.00 uur besteld, gaat het bij ons dezelfde dag nog op transport.

Hoe kan ik zien wanneer mijn pakket word geleverd?

U krijgt een track en tracé code de avond voor de levering zodat u op de dag van de levering kunt zien hoe laat ze komen. 

Wat zijn de verzendkosten?

Boven de €150,- gratis verzending, verzendkosten zijn €6,95, Verzending buiten Nederland zijn €15,-.

Kan ik jullie goederen afhalen?

Ja hoor geen enkel probleem, in Duiven is altijd voldoende voorraad aanwezig. 

Kan ik naast particulier ook zakelijk bestellen?

Dat is geen probleem, u kunt tijdens het bestelproces uw bedrijfsgegevens invoeren en de website hanteert direct staffelprijzen.

Bent u een groot afnemer of wilt u veelvuldig bestellen kunt u contact op nemen met info@max4home.nl of 085-0437216. 

Bestellingen intracommunautair binnen de EU.

U kunt in het bestelproces uw BTW/VAT nummer opgeven en als deze geldig is zal automatisch de BTW worden verlegd en wij 0% BTW aan u leveren.  

Krijg ik gewoon mijn geld terug als ik alles terug breng?

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u alle artikelen in goede staat retourneert als deze online zijn gekocht. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Klachten over geleverde producten?

Als je een klacht hebt kunt u die aanmelden via het contactformulier op onze website. Je klacht dien je altijd zo snel als mogelijk vóór verwerking te melden (binnen 48 uur). Klachten op reeds verwerkt materiaal kunnen niet in behandeling worden genomen. Het is aan te bevelen om alle verpakkingen te bewaren om bijvoorbeeld de productiedatum/einddatum gemakkelijk te kunnen achterhalen. 
 Neem de volgende verwerkingsvoorschriften Kongcrete in acht:
• U dient zich te houden aan de gebruiksaanwijzing.
• Mixen van product tot maximaal 10 seconden.
• Product zelf moet op kamertempratuur zijn tijdens de verwerking tot 10-23 graden.

Kan ik betalen met crypto currency Bitcoin?

Ja u kunt betalen bij ons met Bitcoin, andere crypto's zijn op dit moment nog niet mogelijk.
In de winkelwagen heeft u de keuze om per overboeking te betalen, u kunt deze crypto betaling eenvoudig starten via de onderstaande web-link.

www.bitfactuur.nl/kongcrete

Zie ook onze algemene voorwaarden.


Heeft u een vraag die er niet tussen staat kunt u bellen 085-0437216.