Geen producten (0)

Wilt u zakelijk bestellen?

Voor winkels, hoveniers, bedrijven en instellingen is het mogelijk om een rechtstreeks een zakelijk te bestellen op www.kongcretezakelijk.nl.

Met een zakelijk account kunt u vervolgens inkopen bij kongcretezakelijk en worden de prijscondities op afname bepaald.

Bij de producten kunt u direct uw korting zien. Staat deze er niet bij of heeft u grotere aantallen nodig? Neem dan contact op via info@kongcretezakelijk.nl of telefonisch 085-0437216. Wij sturen u dan binnen één werkdag een offerte toe en kunnen een account voor u aanmaken.

U kunt zich registreren voor een zakelijk account op www.kongcretezakelijk.nl of via deze link.

 

Voorwaarden

  • Alleen bedrijven die minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel komen in aanmerking voor een zakelijk account.  
  • Ons streven is om de producten zoveel mogelijk in één keer bij u af te leveren. Levering vindt plaats op het moment dat alle bestelde producten gereed zijn voor verzending. Als u deelleveringen wenst te ontvangen van de reeds voorradige producten, kunt u vooraf contact met ons opnemen.
  • Wij verzenden bestellingen inclusief eventuele reclame en bedrukte tape van Kongcrete. Als u dit niet wenst, bijvoorbeeld omdat wij een bestelling rechtstreeks naar uw klant verzenden, kunt u bij opmerkingen aangeven dat wij deze whitelabel dienen te verzenden.
  • De artikelen uit een bulkbestelling worden op één adres afgeleverd.
  • Voor zakelijke aankopen gelden andere regels dan voor particuliere aankopen. Op zakelijke bestellingen vervalt namelijk het recht van retour. Wilt u iets retourneren, neem dan contact met ons op. Wij bekijken per situatie of retourneren mogelijk is.
  • Aan bovenstaande richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor reeds bestelde producten kan achteraf geen korting worden verwerkt.

 

Tevens zijn er test/sample kits beschikbaar voor showroom en demonstratiedoeleinden.

    

 

Bestellingen intracommunautair binnen de EU.

U kunt dan in het bestelproces uw BTW/VAT nummer opgeven en als deze geldig is zal automatisch de BTW worden verlegd en wij 0% BTW aan u leveren. Dit is alleen mogelijk wanneer we de goederen aan u versturen, bij afhaal is dit niet mogelijk.